Tuesday, June 30, 2015
Sunday, June 28, 2015
Que vergonha/raiva/nojo sentimos ao ver isto! Ainda há dias andámos a lutar contra a barbaridade de uma festa em que se comem cães na China.. e agora levamos com isto no nosso próprio país!
Por favor, DENUNCIEM JÁ ESTE CRIME DE MAUS-TRATOS A ANIMAIS para o Tribunal Judicial da Comarca de Vila Flor, SERVIÇOS DO MINISTÉRIO PÚBLICO e à GNR de Vila Flor. Enviar para: vilaflor.tc@tribunais.org.pt;ct.bgc.dmdl.pvlf@gnr.pt, co.dsepna@gnr.pt; ct.dvrl.npa@gnr.pt;dirgeral@dgav.pt; alfredosobral@dgav.pt; mtmonteiro@dgav.pt; geral@cm-vilaflor.pt
Redijam um texto simples com estas informações:
O Vídeo tem a duração de 5:54m mas os factos criminosos ocorrem durante o último minuto no qual se podem ver as imagens chocantes. Um gato que é fechado dentro de uma peça de barro, colocado no cimo de um poste, a imensos metros de altura. O gato vai sendo “assado” vivo e, por fim, cai, com o gato a arder. Com toda a certeza acabará por morrer, após o sofrimento brutal que lhe foi infligido. Mas nem morreu logo ali. Terá uma morte lenta e dolorosa causada pela infeção das feridas resultantes das queimaduras a que foi sujeito.
O Vídeo tem a duração de 5:54m mas os factos criminosos ocorrem durante o último minuto no qual se podem ver as imagens chocantes. Um gato que é fechado dentro de uma peça de barro, colocado no cimo de um poste, a imensos metros de altura. O gato vai sendo “assado” vivo e, por fim, cai, com o gato a arder. Com toda a certeza acabará por morrer, após o sofrimento brutal que lhe foi infligido. Mas nem morreu logo ali. Terá uma morte lenta e dolorosa causada pela infeção das feridas resultantes das queimaduras a que foi sujeito.
http://ainanas.com/
Saturday, June 27, 2015
Friday, June 26, 2015
Thursday, June 25, 2015
HONEY GLAZED SALMON
Prep Time10 minutes
Cook Time20 minutes
Total Time30 minutes
Yield4 servings
The easiest, most flavorful salmon you will ever make. And that browned butter lime sauce is to die for!
INGREDIENTS
- 4 salmon filets
- Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
- 4 tablespoons all-purpose flour
- 4 tablespoons honey
- 2 tablespoons olive oil
- Zest of 1 lime
- 6 tablespoons unsalted butter
- 2 cloves garlic, pressed
- 1 tablespoon honey
- Juice of 1 lime
- Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
FOR THE BROWNED BUTTER LIME SAUCE
INSTRUCTIONS
- Preheat oven to 400 degrees F.
- To make the browned butter lime sauce, melt butter in a medium saucepan over medium heat. Cook, whisking constantly, until the foam subsides and the butter begins to turn a golden brown, about 3 minutes. Stir in garlic, honey and lime juice, salt and pepper, to taste; set aside.
- Season salmon with salt and pepper, to taste. Dredge each salmon filet with 1 tablespoon flour and drizzle with 1 tablespoon honey.
- Heat olive oil in a large oven-proof skillet over medium high heat. Working in batches, add salmon to the skillet and sear both sides until golden brown, about 1-2 minutes per side.
- Place into oven and bake until completely cooked through, about 8-10 minutes.
- Serve immediately with browned butter lime sauce and lime zest, if desired. http://damndelicious.net/
Subscribe to:
Posts (Atom)
THE SERENITY PRAYER | |
GOD GRANT ME THE SERENITY LIVING ONE DAY AT A TIME;
|